Szilvásvárad edzőtábor
ÉSZAK-MAGYARORSZÁG
Aktuális

 
edzotaborok.hu

 
SPORTCSARNOK
Parkettás sportcsarnok (36x17m) alig pár percre található a szállástól, termi edzéseknek ideális feltételeket biztosít, edzőtáboroknak, tánctáboroknak egyaránt. Kisebb, kőpadlós terem (200m2) helyben is megtalálható, szálláson belül. 

KERÉKPÁROSONAK
- Hegyvidék környezet ideális terepet biztosít hegyi illetve országúti kerékpárcsapatok edzőtáborainak. A kerékpárosok mellett valamennyi itt edzőtáborozó vendégnek van lehetőség a közelben kerékpárkölcsönzésre is, illetve szervezett túralehetőségek is lehetségesek. mely egyedülálló élményt kínál.

SZALAJKA-VÖLGY

Az ország legszebb magashegységi jellegű völgye, csodás környezetben, páratlan természeti adottságokkal. Bejáratáig Szilvásvárad központjából gyalogosan érdemes fölsétálni. A Szalajka-patakban már hosszú ideje vadon él a sebes pisztráng. Itt található a Fátyol-vízesés is.

 

KALANDPARK

A Szalajka-völgyben található ez az extrém kötélpályarendszer, amely bárki számára elérhető. A saját ügyességen, bátorságon túl karabinerek, csigák segítenek az akadályok leküzdésében. Bátrabbaknak Adrenalin pálya is rendelkezésre áll.


Szabadidős lehetőségek

Szilvásváradi Erdei Vasút  • Millenniumi kilátó  •  Millenniumi Tanösvény  • Lipicai ménes  • Hajtókocsi kiállítás  • Lovaspálya (A falu és a Szalajka-völgy közötti területen épült fel Európa egyik legszebb lovaspályája, a több mint 14 ezer embert befogadó létesítmény)  • Lovarda 

 

WiFi Billiárd, csocsó   Bográcsozás, tábortűz vagy grillezés  • gyalogtúrák • Szalajka-völgy túra • pincelátogatás • Lovaglás, Lovasbemutató • Pisztrángsütés • Íjászat • kézműves foglalkozás • kerékpárkölcsönzés  

 

LÁTNIVALÓK:

Szalajka-völgy • Fátyol vízesés • Pisztrángos tavak • Szalajka-patak  • Élővad bemutató • Sziklaforrás • Erdészeti Múzeum • Gloriett tisztás • Istállókői ősemberbarlang

 

o
Tudtad ?

 

 A lipicai ló, a ménes ősei Karthágóból kerültek Európába még az ókorban. A helyi, nehéz testű pireneusi lóval keresztezték és a legsikeresebb fajtából alakult ki a híres andalúziai ló. 1576-ban II. Károly főherceg az adriai karsztvidéken, Lipizzán alapított ménest. A háborúk következtében 1950-61 között került a lipizzai viszonyokra leginkább hasonlító Szilvásváradra (a Bükk-fennsíkra) a ménes, és a mai napig is itt van a magyar lipicai ló hazája.

o
 
SZILVÁSVÁRAD
Tornaterem
Érdeklődés / Foglalás: Tel:  30/ 309 5286
  edzotaborok@gmail.com
  Nyitva: egész évben
  Típus: Hotel és faház
  Férőhely: 120 és 45 fő
  Ár (étkezéssel):
9900-15 500 Ft/fő/éj
--- 800 m
 
Távolság Budapesttől: 165 km
.
Szobák: Hotel: 2,3,4,5 ágyas szobák, saját fürdőszoba, tv, erkély (29 szoba 120 főnek)

Faház:
2-4-6 ágyas és egy 20 ágyas, emeletes ágyakkal (összesen 45 fő)

   
Vizesblokk: hotelben szobánként saját,
faházban közös
Étkezés: helyben
Speciális Étkezés: van, előre egyeztetve
Közös helyiség: társalgó, kisterem
WiFi: van
   
edzőtáboroknak  
Labdarúgópálya:
-- 
Sportcsarnok:     van, parketta (36x17m), 400m-re
egyed ajánlat alapján
Tornaterem: --
Különterem: van, kőpadlós (200 m² )
INGYENES
Konditerem: -- 
Egyéb:
Kiváló terepfutásra, tájfutásra, kerékpáros edzőtáborok részére
Télen síelési lehetőség
   
 KEDVEZMÉNYEK:  Minden 21. fő ingyenes !
 
6 éj felett kedvezmény !
Elhelyezkedés

Szilvásvárad a Bükk-hegység oldalán, 345 m tengerszint feletti magasságban található, a csodálatos Szalajka-völgyben, kristálytiszta hűs vizű hegyi patak mellett. A páratlan természeti adottságokkal,  szépséggel várja az ide látogató csoportokat Szilvásvárad.

Elhelyezés

 Az elhelyezés hotelben, vagy a kedvezőbb árfekvésű ifjúsági szálláson lehetséges. Az épület mellett elkerített, nagy füves terület található tűzrakó hellyel, fa padokkal, asztalokkal. A Hotelben összesen 29 szoba található, 2,3,4,5 ágyas saját zuhanyzós szobákban történhet az elhelyezés. A faházban emeletes ágyak vannak, közös zuhanyzókkal.  

Étkezés

A szálláshely saját étteremmel rendelkezik, így az étkezések helyben megoldottak, speciális helyi különlegességekkel. Reggeli, ebéd és vacsora mellett igény szerint tízórai és uzsonna is kérhető. Vegetáriánus, liszt-, tejérzékeny, cukorbeteg és egyéb diétás étkezés is megoldható, előre egyeztetve.

Edzőtáboroknak

 Edzéseknek a közeli iskola sportcsarnoka (alapfelszereltséggel, fa kosárlabda palánkkal) vehető igénybe, mely parketta borítással rendelkezik. Szabadtéri edzéseknek (pl. harcművészetek) füves terület rendelkezésre áll. Ideális környezet alapozó, hegyvidéki futó edzéseknek, kerékpáros edzőtáborok részére is. Hegyvidéki környezetbenAz edzőtábor, kirándulás ideje alatt az aktív kikapcsolódásra több lehetőség is kínálkozik, számtalan látnivaló és kirándulási lehetőség várja az ide látogatókat, sportolókat. A kristálytiszta levegő, a csodás hegyvidéki táj mind különleges élményekkel teli programot ígér. Engedd, hogy a természet megmutassa varázslatos szépségét itt, a Bükkben! Várjuk érdeklődésed a lenti űrlapküldő segítségével, egész évben foglalható a szállás! Kérd ajánlatunk pár kattintással!

 

 ÁRAK CSOPORTOKNAK  

2023 felnőtt 16 éves korig
SZÁLLÁS, napi 3x étkezéssel 14 850 Ft /fő/éj -től 9 900 - 10 900 Ft /fő/éj
SZÁLLÁS, félpanzióval 12 500 Ft /fő/éj 8 900 Ft /fő/éj
     
     
SZÁLLÁS faház,
napi 3x étkezéssel
  8 500 - 9 500 Ft/fő/éj
SZÁLLÁS faház,
félpanzióval
  6 500 - 7 500 Ft/fő/éj
     

Az étkezés első nap vacsorától utolsó nap reggeliig

Kérd egyedi, csoportra szabott 
ajánlatunkat a lenti üzenetküldő segítségével !
Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj   (18 éves kor felett fizetendő!)
Fűtési díj: --
Egyéb megjegyzés:
A fenti árak minimum 15 főtől érvényesek!
Igény esetén csak félpanzió vagy csak szállás is kérhető. Érdeklődj a lenti üzenetküldő segítségével egyedi igények megadásával!

Háziállat: 3000 Ft/éj
.
  Ajánlatkérés   Foglalás

 


Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
Faház 

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !

A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztül történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2023.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum