» RÉVFÜLÖP
Ifjúsági Hotel
Balaton, északi-part
 
 
.
 

 
edzotaborok.hu
ÉTKEZÉS  

A hotel új étkezési lehetőséget kínál, a normál adagok nagyon nagy megelégedéssel voltak a csoportok részére, a táborozók részére mind mennyiségben mind minőségben megfelelő étkezés biztosított a tábor saját konyhájával.


KARATE, KÜZDŐSPORT
Révfülöp kiváló lehetőséget nyújt karate, harcművészeti illetve küzdősport edzőtáborok részére. Várjuk csapatok, dojok, sportszövetségek jelentkezését, egy élménnyel teli nyári táborozásra!

LABDARÚGÓPÁLYA
Edzőtáborok részére 200m-re található a település füves labdarúgópályája amely kedvezményesen használható csoportjainknak edzések részére.
.
TORNATEREM
Az iskola tornaterme 900m-re helyezkedik el. 24x12m-es küzdőtere parketta borítású, küzdősport, tánctáborok részére nyújthat ideális edzésfeltételeket, kedvező bérleti díjjal. Tornaterem foglalását igény szerint intézzük!


Szabadidős lehetőségek
HELYBEN:
strand • csocso, billiárd • ping-pong • szabadidős homokborítású sportpálya • bográcshely, tűzrakóhely •  füves udvar • társalgó tv-vel • büfé • terasz székekkel-asztalokkal
• Tornaterem (800m-re) • Labdarúgópálya (200m-re) • WiFi • Napozó stég • Vitorlázási lehetőség • Sétahajózás a kikötőből
o
KIRÁNDULÁSI lehetőségekből:
Fülöp-hegyi kilátó - Badacsony - Szigligeti-vár - Tihany, Balatonfüred –  Balatonboglár (hajókirándulás, gömbkilátó, bob-pálya, Élmény-park) - Tapolca - Balatonederics (Afrika Múzeum) - Keszthely
o
Tudtad ?

 

A Fülöp-hegyi kilátó 2001-ben Pelényi Gyula tervei alapján, a magyar államalapítás ezeréves évfordulójának emlékére épült. A Révfülöp fölé magasodó kilátóról csodás körpanoráma nyílik a Balatonra, a környező tájra és a Balaton-felvidékre. nyílik a környező tájra, a Balaton-felvidékre is. Ahogy a neves földrajz tudós  Cholnoky Jenő mondta: "Vannak magasabb hegyek, nagyobb vizek, de ahol a vulkáni kúpok csodás sokasága találkozik a széles víztükörrel, ilyen legfeljebb Rio de Janeiro partjainál van."
o
 
RÉVFÜLÖP
Tornaterem
Érdeklődés / Foglalás: Tel:  30/ 309 5286
  edzotaborok@gmail.com
  Nyitva: 04.01.-10.15.
  Típus:  Ifjúági Hotel
  Férőhely: 290 fő
  Ár (étkezéssel):  17 900 Ft/fő/éj
200m 400m-re
 
Távolság Budapesttől: 150 km
STRAND: 200m-re (belépős)
Szobák: I-II.-III. emelet:
3 x 6 db 6 ágyas szoba
3 x 6 db 5 ágyas szoba
3 x 2 db 8 ágyas szoba
emeletes ágyak és sima ágyak vegyesen

IV. emelet:
6 db 4 ágyas szoba
6 db 3 ágyas szoba
 
Hűtő folyosón közös.
Vizesblokk: szobánként saját vizesblokk
   
Étkezés: helyben, saját konyhával
Speciális étkezés: van, előre egyeztetve
Közös helyiség: van, társalgó, terasz, büfé
WiFi: van
   
edzőtáboroknak  
Labdarúgópálya: füves - 200m-re
egyedi ajánlat alapján
Sportcsarnok:     --
Tornaterem:     12x24m parkettás - 900m-re
egyedi ajánlat alapján
Különterem: 80m2-es, kőpadlós
INGYENES

200m2-es fedett sátor
INGYENES
Konditerem: --
Egyéb:
Füves hatalmas terület
Homokfoci pálya
Strandröplabda pálya
Napozó stég helyben
   
KEDVEZMÉNYEK:  
 
 
Elhelyezkedés

Révfülöp ifjúsági hotel, edzőtábor közvetlen vízparton található, remek  lehetőséget kínál akár nagyobb létszámú nyári táborok, különféle  edzőtáborok, csoportos üdülések és rendezvények részére. Strandolásra a szomszédos strandon nyílik lehetőség, de helyben napozó stég és saját vízpart is található ! Vasútállomás 400m-re.

Szobák

A többszintes épületben összesen 54 db saját zuhanyzós, erkélyes szoba található. Az elhelyezés 3-4-6-8 ágyas, saját erkéllyel rendelkező szobákban történik amelyek egy része Balatonra néző másik része a csodálatos hegyekre tekintő. A legfelsőbb szinten csak felnőtt csoportok elhelyezése lehetséges, itt szimpla ágyas 3 és 4 fős szobák kerültek kialakításra. A kényelmet lift is segíti. Közös hűtő a folyosón szintenként.

Étkezés

Csoportoknak teljes ellátással vagy félpanzióval történhet a foglalás. A hotel már megújult étkezéssel várja a csoportokat, hogy a táborozás finom ételekkel legyen fűszerezve. Speciális és ételérzékeny étkezést előre egyeztetve megvalósítható, kérjük ezt már a foglalásnál jelezni.

Edzőtáboroknak

Hatalmas füves terület szabadtéri edzéseknek, füves labdarúgópálya pedig pár méterre a szállás szomszédságában található. Balaton-parti elhelyezkedésével egyedi hangulatot teremt a táborozók részére.

Révfülöp, az északi-part kedvelt helye

Révfülöpről az északi-part kirándulóhelyei könnyen megközelíthetőek, de hajóval akár a túlpartra is eljuthatunk egy kirándulás alkalmával. Adottságának köszönhetően különféle edzőtáboroknak, nyári táboroknak szuper választás ha az északi-parton kerestek táborhelyet. 

Ha szimpatikus szálláshelyünk, a lenti üzenetküldővel várjuk érdeklődésed! 

 

 

- ÁRAK 2024 -

 napi 3x étkezéssel 05.01.-06.09. 08.21.-09.15. 06.10-08.20.
egységesen 15 000
Ft/fő/éj
17 900
Ft/fő/éj
     


Időpontokért keress minket a lenti üzenetküldőn !

Idegenforgalmi adó: 450 Ft/fő/éj   (18 éves kor felett fizetendő!)
Fűtési díj: --
Egyéb megjegyzés:
- Nyári Időszakban minimum 3 éjszaka foglalás szükséges!
   
  Ajánlatkérés   Foglalás
.

Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
Edzőtáboroknak

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !

A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztűl történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2023.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum