..

edzotaborok.hu

edzotaborok.hu
Általános Tájékoztató

 

tovább
 
 
Minden jog fenntartva ! 


 
MAGUNKRÓL   
 

Szálláshelyek csoportoknak,

nyári táboroknak, edzőtáboroknak !

 

Az oldal több, mint egy évtizeddel ezelőtt, 2008-ban jelent meg, egyedi, külön edzőtáborozásokkal foglalkozó oldalként, amely sportszakmai alapokon nyújtott segítséget nyári tábort szervező sportegyesületeknek, sportklubboknak. Ma már profilunk picit  változott és edzőtábor lehetőségek mellett, balatoni táborlehetőségek kínálata vált egyik fő irányunkká, kiépített balatoni kapcsolatrendszerünknek, partnereinkkel kialakult kölcsönös munkánknak valamint balatoni helyismeretünknek köszönhetően. Ennek előnyét vendégeink is rengetegszer megtapasztalhatják, akár foglaláskor, programszervezéskor vagy akár nem várt kisebb problémák esetén is. A szállásokat személyesen is jól ismerjük, nem csak egyszerűen közvetítjük.

 

Szeretnénk segítség lenni a táborszervezés egyik legfontosabb pontjában, a megfelelő helyszín kiválasztásában, ma már nem csak sportegyesületek, hanem szervező pedagógusok és táborszervezők részére is. Célunk, hogy hiteles, valós információval is segítsünk, egy-egy szállás kapcsán például ne csak az előnyöket, hanem mérlegelési szempontból esetleges hátrányokat is elmondjunk az érdeklődőknek, amit máshol nem biztos, hogy megtesznek. Fontos számunkra Ügyfeleink, Partnereink elégedettsége, amelyet tapasztalatunkkal, helyismeretünkkel bízunk benne megfelelően tudjuk segíteni.

 

Edzőtáborok számára több helyszínen közvetlen kapcsolatban vagyunk sportlétesítményekkel, így az edzésekhez szükséges foglalásokat is könnyedén el tudjuk intézni, sokszor személyes kapcsolatunk révén plusz előnyökkel vagy a legjobb megoldással.

 

Számunkra a legfontosabb, hogy a nyári tábor, edzőtábor a  megfelelő környezetben, és feltételek mellett valósulhasson meg, valódi segítség legyünk a szervezésben, legtöbb energiát csak az elvégzendő edzésfeladatokra, szakmai munkára, sikeres és élményekkel teli programokra kelljen fordítani, így ha csak kis mértékben is, észrevétlenül, de szerepet vállaljunk az adott tábor  eredményességében egy jó közösség kialakulásában.

 

Ha táborozást, csoportos kirándulást terveztek keresd az edzotaborok.hu munkatársát bizalommal, várjuk szeretettel érdeklődésed, foglalj szálláshelyet Te is nálunk !

 

Legyen Élmény a Táborozás !

 

 Becsei Gellért     

edzotaborok.hu 

<< Vissza a Kezdőlapra
ugrás a lap tetejére
 
facebook
edzotaborok.hu
táborhelyek edzőtáboroknak
Szállások Csoportoknak, Nyári Táboroknak és Edzőtáboroknak


 
 
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2023.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum