..
edzotaborok.hu
.

 
 
 
Copyright    SZERZŐI JOGOK    Copyright

 

A www.edzotaborok.hu és kapcsolódó oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt felhasználási feltételeket !

 

A www.edzotaborok.hu honlapon található tartalom kizárólag a honlap szolgáltatójának tulajdona. A www.edzotaborok.hu és kapcsolódó aloldalakon található webszerkezet struktúrája, képi-grafikai megjelenítése, és tartalma az edzotaborok.hu tulajdonosának szellemi alkotása és jogi védelem alatt áll. A honlapon közzétett szöveges és képi információk felhasználása a forrás megjelölésével megengedett. Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos. Az oldal látogatásával tudomásul veszi és elfogadottnak tekinti ezen jogokat.

 

A honlap tulajdonosa fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen másolásával kapcsolatos jogot. Az weblaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A tulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem megengedett az oldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio vagy videó anyag, adatszerkezet, felépítés, struktúra, eljárás, program stb.) másolása. Az oldal tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részeinek további felhasználására, tárolására, üzleti célú felhasználásra, megjelentetésre.

 

Tilos a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát, szerkezetét tükrözni (akár egészben, akár részben), azaz technikai művelet segítségével nyilvánosságra újraközvetíteni.

 

A szerzői jogok megsértése büntető-, és polgári jogi következményeket von maga után, a honlap tulajdonosa követelheti a jogsértés abbahagyását és kártalanítását !

 

Az edzotaborok.hu domain név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül - a hivatkozás kivételével - kizárólag a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

 

Az edzotaborok.hu tulajdonosa folyamatosan ellenőrzi a honlapon elhelyezett információkat, és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk folyamatos aktualizálásáért, a pontos és hiteles információk megadására törekszik, azonban azok pontosságát és teljességét garantálni nem tudja, az esetleges ebből fakadó károkért felelősséget nem vállal, a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért, továbbá az oldalon szereplő információkra hivatkozva semmiféle kártérítés nem kérhető sem közvetve sem harmadik féltől. A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek !

 

Az edzotaborok.hu tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa, a honlap tartalmában értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre.


Kellemes időtöltést Kívánunk Oldalunkon!

.

edzotaborok.hu 

<< Vissza a Kezdőlapra
ugrás a lap tetejére
 
facebook
 
 
 
 
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2023.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum