» Eger
ÉSZAK-MAGYARORSZÁG
 

Aktuális

 
edzotaborok.hu

EGÉSZ ÉVBEN
- Téli alapozó, felkészítő edzőtáborok, nyári táborok, felkészülések, edzőtáborok részére Egerben lévő szállásunk nagyon jó lehetőséget kínál. A közeli sportlétesítmények, termálfürdő, strand minden korosztály edzőtáborának jó feltételeket biztosít nagyobb-kisebb, hosszabb-rövidebb edzőtáboroknak. 
 

USZODA, TERMÁLFÜRDŐ
-
Eger a fürdőzés és vizes sportok szempontjából bővelkedik lehetőségekben. Nyári időszakban modern strand várja a táborozókat, még télen fedett termálfürdő. Uszodai edzéseknek 50m-es versenymedencék vehetőek igénybe (nyitott csak nyáron). Egerben különleges Török Fürdő is található, még a helyben lévő termálfürdő mellett a közeli települések gyógyvizes fürdői is  egész évben látogathatóak ! 
 
LABDARÚGÁS
-
Egész évben van lehetőség Egerben labdarúgó csapatoknak edzőtáborozni. Téli edzőtáborok részére is jó választás lehet, hiszen a zordabb időjárás esetén a városban műfüves nagypálya és műfüves kispálya is található. 


Szabadidős lehetőségek
HELYBEN:

szalonnasütés homokos sportpálya saját sportpálya, mini lábtenisz közelben strand, gyógyfürdő ping-pong bográcsozás TV • parkoló

o
LÁTNIVALÓKBÓL:

Egri vár - Dobó tér – Minaret - Szépasszony-völgy (gyalogosan akár 25 perc alatt elérhető) - Bazilika,Csillagvizsgáló - Kopcsik Marcipánia -  Termálfürdő (1,2 km) – Török-fürdő – Gárdonyi Géza emlékház

 

Szépasszony-völgy: A közel 200 borpincét számláló Szépasszony-völgy az elmúlt évszázadokban szorosan összekapcsolódott az egri borok hírnevével. A völgy nevéhez legendák sora fűződik. A pincéket vulkanikus eredetű riolittufába vágták, mely kiválóan alakítható. Előnye, hogy a bor állandó, 10-15 °C-os hőmérsékleten tartható egész évben. Emellett a pincében élő mohák és a nemes penész sajátos atmoszférát teremtenek, kellemes illatuk elősegíti a bor érlelődését.

o
Tudtad ?

 

Az egri várhoz fűződő leghíresebb esemény az 1552-es ostrom, amikor a kétezer várvédő Dobó István  parancsnoksága alatt visszaverték az Oszmán Birodalom százezres, túlerőben lévő seregét. Az ostrom végére a falak többsége súlyosan károsodott. Az évekig tartó újjáépítés közben korszerűsítették a védműveket, ám mindezek ellenére 1596-ban Eger is török kézre került. A hódoltság 91 esztendeje alatt a törökök fenntartották a várat. melyet a Habsburgok 1687-ben vették vissza. A régi dicsőség színtere ezután lassan hanyatlásnak indult, köveit szekérszámra hordták el a városba építkezésekhez. A régészeti kutatómunka és helyreállítás csak 1862-ben kezdődött el.  

o
 
EGER
Érdeklődés / Foglalás: Tel:  30/ 309 5286
  edzotaborok@gmail.com
.
  Nyitva: egész évben
  Típus: Szálló
  Férőhely: 380
  Ár (étkezéssel):
7900 - 11 300 Ft/fő/éj
 1200m 800m
 
Távolság Budapesttől: 139 km
.
Szobák: Saját zuhanyzós szobák:
FŐÉPÜLET
6 db 1 ágyas szoba
16 db 2 ágyas szoba,
  9 db 3 ágyas szoba,
41 db 4 ágyas szoba,
  7 db 5 ágyas szoba,
  4 db 6 ágyas szoba,

szobákban tv, hűtő, , kéztörlő, ágynemű

MELLÉKÉPÜLET
5 db 5 ágyas
Közös zuhanyzós szobák:
17 db 4 ágyas szoba
 (minden szobában kézmosó)

   
Vizesblokk: saját fürdőszobás illetve közös vizesblokkos szobák. A közös fürdőszobák folyosón találhatóak
Étkezés: helyben
Speciális étkezés: NINCS
Közös helyiség: van, helyben több kisebb terem is
   
edzőtáboroknak  
Labdarúgópálya: van, műfüves nagypálya -
3500m-re        
egyedi ajánlat alapján
  
Sportcsarnok:     van, műanyag borítás  (32x16 m) - 800m-re
egyedi ajánlat alapján
Különterem: 1 db 70 m2
1 db 45 m2-es
2 db 30m2-es
2 db 70m2-es (különálló épületben)
egyedi ajánlatunk alapján
Uszoda: van, fedett uszoda
 (50m-es 8 sávos)
van, nyitott uszoda
(50m-es, 8 sávos)
                                                                 1500m-re
5800 Ft/óra/sáv  (2020)
Szauna: van (uszodában)
egyedi ajánlat alapján
Konditerem:
Strand: van, 1500m-re
Egyéb:
Helyben sportudvar, hatalmas szabadtéri területtel, szabadidős sportpályákkal (műanyag borítású focipálya, homokos sportpálya)

Török fürdő, Termálfürdő 1500m-re
Asztalitenisz csarnok (3000 Ft/óra)
   
+ KEDVEZMÉNYEK:  Minden 21. fő ingyenes ! 
 
 
 
Elhelyezkedés

Eger a Bükk-hegység lábánál fekszik, az ország egyik leglátogatottabb városa, melyet földrajzi fekvésének, termálfürdőinek, borkultúrájának és történelmének köszönheti. Szállásunk kiváló lehetőséget kínál egész évben edzőtáborok, nyári táborok, felkészülések és különféle szaktáborok részére, ahonnan a belváros alig 15 perces sétával elérhető. Vasútállomás két utcányira.

Elhelyezés

Az elhelyezés többféle kategóriájú szobatípusban lehetséges. Rendelkezésre áll saját zuhanyzós motelszoba, illetve közös zuhanyzós, kényelmes 4 fős ifjúsági szállásnak megfelelő szobatípusok. A saját fürdős szobákban tv, hűtő is található, még a közös zuhanyzós szobatípusoknál minden szobában van kézmosó. Zuhanyzó folyosó végén. Teakonyha minden szinten található.

Étkezés

Az étkezés helyben biztosított, a szállás saját étteremmel rendelkezik. A szinteken található teakonyha is használható. Egyedi, speciális ételigényt (pl.: lisztérzékeny, vegetáriánus stb.) előre kell jelezni.

Edzőtáboroknak egész évben

Egri lehetőségünk létesítmény feltételeinek köszönhetően számtalan sportág edzőtáborának tud megfelelő otthont biztosítani. Szabvány méretekkel rendelkező sportcsarnok egyéni egyeztetéssel a nem messze található iskolától bérelhető, még  valamivel közelebb található műanyag borítású, de nem szabvány tornaterem. 

 

Labdarúgócsapatoknak füves, minden igényt kielégítő labdarúgópálya mellett, főleg zordabb időjárási viszonyok illetve téli edzőtáborok részére műfüves labdarúgópálya is található a városban. Uszodai edzéseknek fedett és nyitott versenymedence is használható, ahol mindemellett tanmedence is található. Minden további esetleges más létesítményigény esetén az üzenetküldővel kérjük jelezni, hogy a megfelelő sportpálya kerüljön foglalásra.  Termálfürdők, Történelmi múlt Eger bővelkedik programlehetőségekben mely biztosítja a szabadidő aktív vagy kulturális eltöltését. Termálfürdői méltán híresek, még történelmi múltja, ennek emlékei a mai napig megtalálhatóak, feleleveníthetőek. A borkultúra kedvelőinek a szállástól akár gyalogosan is elérhető szépasszony-völgy kínál kellemes kikapcsolódást, gasztronómiai túrát. A település központja, a Dobó-tér és a Vár kellemes sétával elérhető. Kérd ajánlatunkat, a lenti üzenetküldőn keresztül!

 

ÁRAK - 2022 


 saját fürdős
18 éves korig
saját fürdős
Felnőtt
4 ágyas
közös zuhanyzós
3nap/2 éj
étkezéssel:
17 400 Ft/fő 22 600 Ft/fő 15 600 / 20 250 Ft/fő
5nap/4 éj
étkezéssel:
33 200 Ft/fő 43 150 Ft/fő 30 200 / 39 250 Ft/fő
6nap/5 éj
étkezéssel:
41 500 Ft/fő 53 950 Ft/fő 37 750 / 49 000 Ft/fő
7nap/ 6 éj
étkezéssel:
47 400 Ft/fő 61 600 Ft/fő 44 100 / 57 300 Ft/fő
.IGÉNY ESETÉN FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS IS KÉRHETŐ !

Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 

Idegenforgalmi adó:
450 Ft/fő/éj *
Fűtési díj:  ---
Egyéb:  
   
  Ajánlatkérés   Foglalás
Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 

Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
Zuhanyzós szobák
Közös zuhanyzós szobák
Sportpályák

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
Tánctáborok
A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztül történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2023.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                              
  impresszum