» Balatonszepezd
Balaton, északi-part
 
 
 
 
 
edzotaborok.hu
 KARATE  - Klubtáborok, küzdősport csapatok nyári táborainak, összetartások részére Balatonszepezd jó nyári programlehetőséget kínál, ahol a főszerep a kikapcsolódáson, a társaságon és a strandoláson van ! Várjuk csapatok, egyesületek jelentkezését !
 STRAND - A tábortól 500m-re található egy kisebb strand, melyre a tábor vendégei díjmentesen mehetnek, ingyenes jegy áll rendelkezésre.. A település strandja kb. 1km-re helyezkedik el, kedvező belépődíjakkal !
 LABDARÚGÁS  - A tábortól 500 m-re található füves, karbantartott labdarúgópálya, mely nyári focitáborok részére jó edzésfeltételeket kínál ! 


Szabadidős lehetőségek
HELYBEN: homokos, szabadidős röplabdapálya • lengőteke • szalonnasütés, grillezés, bográcsozás • hatalmas zöld terület •  ping-pong asztal • szabadtéri malomjáték • fa kerti hinták • ztábori könyvtár • társasjátékok •  DVD filmek
o
KIRÁNDULÁSI lehetőségekből: Keszthely (Festetics Kastély, Babamúzeum, Csigaparlament, Helikon kastélymúzeum, Kocsimúzeum, Marcipán múzeum, Georgikon major múzeum, hajókirándulás) - Balatonederics (Afrika Múzeum) -
  • Várlátogatások: Nagyvázsony, Sümeg - Pálos kolostorok - Tapolcai tavasbarlang - Ábrahámhegyi kilátó - Káli-medence kőtenger
o
Tudtad?

 

Balatonszepezd - Az egykori kis halászfalu ma üdülőterület, szőlők, erdők és hegységek veszik körül. A község fölött elterülő magaslatokról szép kilátás nyílik a Balatonra és Somogyra. A település neve a “szép” szóból származik; neve már a XI. században azonos volt a maival. Egy időben a veszprémi püspökség, majd a somogyvári bencés apátság birtoka volt.

o
 
BALATONSZEPEZD tábor    
.
Érdeklődés / Foglalás Tel: 30/ 309 5286
  edzotabrok@gmail.com
  Nyitva: 06.15.-08.30.
  Típus:  faház
  Férőhely: 35 fő
  Ár (étkezéssel): 7500 Ft/fő/éj
500m /1km 1000 m-re
 
Távolság Budapesttől: 150 km
.
Szobák: Kísérőknek 2 szobás faház
4 db új faház:
 két szoba 4-4 férőhellyel (emeletes ágyak). Faházakban saját vizesblokk, nappali helyiség, kis terasz kerti székekkel.
  Igény esetén 4 db 6-8 ágyas sátor
Vizesblokk: faházanként illetve közös
   
Étkezés: helyben
Speciális étkezés: nincs
Közös helyiség: étkező
edzőtáboroknak  
Labdarúgópálya: van, füves, 500 m-re  
egyénileg foglalandó
Sportcsarnok:     --
Tornaterem: --
Különterem: van, kőpadlós étkező, kb.100m²
INGYENES
Konditerem: --
Medence: --
Egyéb:
Szabadtéri füves terület 
 
   
   
 
Elhelyezkedés

Balatonszepezdi tábor családias hangulattal, kedvező feltételekkel várja az ide látogató csoportokat, nyári táborokat. A Balaton északi partján található helyszínlehetőség közvetlen Zánka és Révfülöp között található. Az egykori kis halászfalu a part menti dombokra épült, szőlők, erdők és hegységek veszik körül, melyekről csodás panoráma nyílik a Balatonra. Az ifjúsági tábor csendes erdei környezetben található.

Elhelyezés

A központi épületben tágas étkező, klubhelységgel és konyha található. Itt kapott helyet a közös vizes blokk is. A főépület két oldalán helyezkedik el a személyzeti, illetve a kísérő edzők/pedagógusok szállásául szolgáló faház.
Enyhe emelkedőn 4 teraszos faház sorakozik, melyek 2 szoba (4-4 férőhellyel), saját fürdőszoba van. A faházakban hideg, meleg víz, villany biztosított. A faházakkal szemben igény esetén két nyolc személyes sátor is a táborozók rendelkezésére áll.

Étkezés

Saját konyhával rendelkező helyszín. Étkezés napi 3x biztosított, egyeztetés alapján változtatható.

Füves labdarúgópálya

 A tábortól kb. 500m-re található a település labdarúgópályája. Küzdősportoknak, tánctáborokban helyben, a kőpadlós étkező nyújthat edzéslehetőséget, helyet a táncóráknak, közösségi programoknak. Szabadidő, Fürdőzés, Kirándulás

A környék kirándulóhelyei nyújthatnak aktív kikapcsolódást, még a fürdőzésre egy kisseb strand pár száz méterre, még a községi strand kb. 1000m-re található (fizetős) van. Helyben homokos röplabdapálya, lengőteke, társasjátékok valamint tűzrakó hely is található.

 

 ÁRAK - 2023

2023 NYÁR BETELT !

  18 éves korig Felnőtt
     
napi 3x étkezéssel  7 300 Ft /fő/éj  7 500 Ft /fő/éj
     
Idegenforgalmi adó:
350 Ft/fő/éj
Fűtési díj: nem fűthető
Egyéb megjegyzés: Minimum foglalás 4 éj
   
  Ajánlatkérés   Foglalás
Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 


Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
 

 
edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !
A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztül történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2023.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum