» Balatonszárszó
Ifjúsági Üdülő
Balaton, déli-part
 ÉRTÉKELÉS
9,2
Szállás Minősége 8,2 /10
 Tisztaság 9,2 /10
Étkezés 9,1 /10
Személyzet 9,5 /10
Ár/Érték arány 10
SZUPER TÁBORHELY

 

 
edzotaborok.hu

SAJÁT MEDENCE
 -

Az üdülő saját szabadidős medencével rendelkezik, így a fürdőzésre ki sem kell lépni a szállástól. Óriási élmény a gyerekeknek minden évben. A medence kerítéssel körbezárt, így csak a pedagógusok, edzők felügyeletével tudnak a  gyerekek medencézni. 


KARATE TÁBOROKNAK
Különféle harcművészeti szakágak  edzőtáborainak számára ideális helyszínlehetőséget kínál a település. Tornaterem mellett szabadtéri edzésfeltételek, szerteágazó szabadidős programlehetőségek. Minden korosztály részére ajánljuk !

JÓZSEF ATTILA EMLÉKMÚZEUM
A költő életében fontos szerepet töltött be Balatonszárszó. A településen több helyszín is utal a költőre, például a parton, ahol emlékmű őrzi munkásságát. A központban áll egy Emlékmúzeum is ahol állandó kiállításon fényképek, kéziratok, művészeti alkotások mutatják be a költő életét.  

Szabadidős lehetőségek
HELYBEN:
Strand • saját medence • kerti asztalok, pihenőágy a medence mellett az udvaron
• szalonnasütés, tűzrakóhely • ping-pong •  tollaslabda • társalgók beszélgetésekre, csoportos foglalkozásoknak • játszóterem • billiárd, rex • asztalifoci • tv, video, DVD lejátszó • büfé •
o
KIRÁNDULÁSI lehetőségekből:
Tihany, Balatonfüred, Badacsony (hajókirándulás) – Balatonlelle – Balatonboglár (gömbkilátó) – Zamárdi (Kalandpark, Hadipark) – Balatonszárszó (József Attila Múzeum) - Szántódpuszta
o
Tudtad?

 

Balatonszárszón, a strand melletti parkban 1996-ban állították fel az itt elhunyt költő emlékművét, melyet Ortutay Tamás alkotott. A "szerelvényen" a költő versei olvashatók. Mindenképpen keressük fel, ha itt járunk!
o
 
BALATONSZÁRSZÓ ifjúsági üdülő
TELEFON: (30)309-5286  E-MAIL: edzotaborok@gmail.com     
Tornaterem
  Nyitva: 04.25.-09.15.
  Típus:  Ifjúsági Üdülő
  Férőhely: 150 fő
  Ár (étkezéssel): 9900 Ft/fő/éj
400m 800m
 
Távolság Budapesttől: 124 km
.
Szobák: 34 db 4-6 fős, emeletes ágyas szobák. Kísérőknek külön szoba
Vizesblokk: minden szobához saját vizesblokk
   
Étkezés: helyben, saját konyhával
Speciális étkezés:  van  (előre egyeztetve) 
Közös helyiség: van
WiFi: van
   
edzőtáboroknak  
Labdarúgópálya: füves - 1800m-re
5 000 Ft/óra
Sportcsarnok:     --
Tornaterem: 24x12m pvc borítás - 600m-re
5 000 Ft/óra
Különterem: 120m2-es kőpadlós - 1200m-re
5 000 Ft/óra
  3 db 30m2-es parkettás
INGYENES
Uszoda: --
Konditerem: --
Egyéb:
Saját Medence
  Játék szoba 
KEDVEZMÉNYEK:  
 
 
Elhelyezkedés

Balatonszárszó n található ifjúsági üdülő kiváló, színvonalas otthona nyári táboroknak, szaktáboroknak, edzőtáboroknak, de osztálykirándulások részére is remek választás. . A gyermeküdülő saját medencével rendelkezik, számtalan programlehetőséggel, az állomástól 800m-re várja az ide látogatókat.

Elhelyezés

A háromszintes épületben összesen 34 szoba áll rendelkezésre, 4-6 ágyas, saját zuhanyzós (többségében emeletes ágyas) szobákkal. Az edzők/kísérők részére 2-3 ágyas fürdőszobás szobák biztosítottak, gyönyörű kilátással a Balatonra. Minden szinten található kis társalgó, még a külön épületben található étkező és mellette lévő kisterem közösségi programok megvalósítására ad megfelelő helyet.

Étkezés

Az étkezés helyben biztosított, menürendszerben a csoportoknak.

Különféle speciális (étel-érzékeny, vegetáriánus, diabetikus) étkezés előzetesen egyeztetve megvalósítható, ezt a foglalásnál kérjük jelezni!

Edzőtáboroknak

Helyben szabadtéri zöld terület küzdősportok részére nyújthat kiváló lehetőséget. Füves labdarúgópálya kedvező óradíjjal vehető igénybe, mely kb. negyedórás sétára van. Tornateremre előzetes egyeztetéssel van mód. Helyben szabadidős medence nagyon népszerű a gyerekek körében, így egy rövid fürdőzés, csobbanás helyben is megejthető.

Saját Medence

Helyben a szabadidős medence nagyon népszerű a gyerekek körében, így egy rövid fürdőzés, csobbanás helyben is megejthető. Az üdülő nagyon szép udvarral rendelkezik , sokféle lehetőséget kínálva a szabadidő eltöltésére. A kirándulások szervezésében ha szükséges segítséget adunk. Kérd pár kattintással ajánlatunkat,  Várjuk érdeklődésed a lenti üzenetküldőn !

.

 

 ÁRAK - 2024

  előszezon FŐSZEZON  (06.14.-08.31.)
csak szállás    
félpanzióval    
napi 3x étkezéssel    9900 Ft/fő/éj 
 
.

.
Kérd személyre szabott ajánlatunkat az Ajánlatkérés-re kattintva vagy a lenti üzenetküldő segítségével ! 

Idegenforgalmi adó: 450 Ft/fő/éj   (18 éves kor felett fizetendő!)
Fűtési díj: Nem fűthető

 
  Ajánlatkérés   Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
.

Érdeklődés, Üzenet:
 
facebook
Képek
 

edzotaborok.hu, Foglalj Helyet !

A feltüntetett információk tájékoztató jellegűek, ajánlatküldés e-mail-on keresztül történik! !
● Táborhelyszínek, edzőtábor, sportszervezés ●  e-mail: info@edzotaborok.hu
Foglalj Táborhelyet Te is az edzotaborok.hu oldalon,
Legyen Élmény a Táborozás !

Copyright © 2008-2023.edzotaborok.hu                                                                                                                                                                                                                impresszum